• ETFTA ilmoitustaulu •

 

Rottajahtiin mars, tule mukaan!

07.07

Elokuussa torjutaan tuholaisia lähestulkoon oikeissa olosuhteissa, tule mukaan oman amerikankääpiöterrierisi kera!!

Amerikankääpiöterriereille tarkoitettu rottajahti ja -metsästys järjestetään lauantaina 22.8.2020 kello 11.00 - 12.00 Kirkkonummella, maatilalla, rottaladossa.

Tämä on amerikankääpiöterriereiden luolamiespuuhaa, johon on pakko osallistua vaikka olisi millainen sohvaperuna. Tule mukaan kokeilemaan, tervetuloa!

Tule mukaan testaamaan amerikankääpiöterrierisi nopeutta, ketteryyttä, metsästysviettiä, hajuerottelukykyä, liikkeiden varmuutta, sekä ohjaajan kykyä lukea koiran antamia merkkejä, eli tiimityöskentelyä.

Ei säävarausta. Sisätila. Oven edessä runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.
ETFTA ry.:n jäsenille maksuton, ei-jäsenille 5 € per koirakko.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@etfta.org ilmoita oma nimesi, oma puhelin-numerosi, koirasi nimi. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisäohjeet, osoitteen, ym.

Ilmoittaudu nyt, ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Laita sähköpostia info@etfta.org

Tervetuloa! Välkommen!

Jonna Dunkel / jonna@dunkel.fi

 

Nyt lauantaina koirahieronta-tutustuminen, ilmoittaudu mukaan!

24.06

Tämän viikon lauantaina järjestetään amerikankääpiöterrieri-yhdistys ETFTA ry.:n toimesta amerikankääpiöterriereille omistajineen tarkoitettu koirahieronta-tutustuminen. Tapahtuma järjestetään joko ulkosalla varjossa tai turvallisesti väljissä sisatiloissa. Mukaan koirahieronta-tutustumiseen pääset ilmoittautumalla etukäteen sähköpostilla info@etfta.org

Koirahieronta-tutustuminen. Helsingissä, Tuomarinkylässä. Lauantaina 27.6.2020, alkaen kello 11.

ETFTA ry.:n jäsenille 20 €. Ei-jäsenille 40 € per nuppi.
Ei säävarausta.

Kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille amerikankääpiöterriereille omistajineen soveltuva Koiran kotihieronta-kurssi. Tilaisuuteen sisältyy kirjallinen materiaali koiran kotihierontasession tarkemmasta sisällöstä.

Nyt Sinulla on harvinainen tilaisuus tutustua koiran kotihierontaan oman koirasi kanssa. Koiran kotihieronnan esittelytilaisuuden tarkoitus on herättää ajatuksia niin koti- kuin harrastekoirien fyysisestä (kuin myös henkisestä) hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Esittelytilaisuus tarjoaa kirjalliset ohjeet sekä yleistajuisen ja käytännönläheisen läpikäynnin lihashuollon eri osa-alueista kotihieronnan keinoin, pyrkimyksenä on antaa perustietoa ja –taitoa, jota kenen tahansa koiran kanssa elävän ja harrastavan on helppo käyttää.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@etfta.org ja saat lisätietoja.

Ilmoittaudu nyt, ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Laita sähköpostia info@etfta.org

Jonna Dunkel / jonna@dunkel.fi


 

Haluatko tietää uusista ilmoista?
Liity spostilistalle!
Lisää oma ilmoituksesi näin:

  1. kirjaudu sisää jäsen- tai hallituksen jäsenisivulle
  2. lisää ilmoitus kohdasta ilmoitus taululle

European Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA