Uutiset > Hienot pikkujoulut!

11.11.2019. Hienot pikkujoulut!
Olipas meillä eilen superhienot Amerikankääpiöterrieri-pikkujoulut!!!

Upeita koiria taisi olla paikalla ihan ennätysmäärä, tunnelma oli tiivis ja jouluinen aivan alusta loppuun saakka. Kiitos ihan kaikille hienoille amerikankääpiöterriereille omistajineen että pääsitte paikan päälle aloittamaan joulun meidän muiden kanssa! Suuri kiitos ETFTA ry.:n puuhapirkoille Christinille ja Emmalle hienoista joulujärjestelyistä, glögistä, pipareista, koirien pipareista, suklaista ja muista herkuista.

ETFTA ry.:n paikan päälle pikkujouluihin ehtineet jäsenet saivat itselleen hulppean mustan kangaskassin, jota koristaa ETFTA ry.:n 10-vuotis-logo! Yhdistyksemme täyttää ensi vuonna kokonaista 10 vuotta ja tämä samainen hulppea kassi postitetaan kaikille jäsenille - eli niille jotka eivät eilen olleet paikalla - seuraavan ETFTA Newsletter -lehden mukana. Jokainen jäsen saa siis omansa, se on takuuvarmaa!

Kuvia, tunnelmia, juttua ja muuta tästä hienosta pikkujoulusta on luvassa seuraavassa ETFTA Newsletter -lehdessä, joka on täynnänsä amerikankääpiöterrieriasiaa. Jos haluat oman lehtesi, liity mukaan menoon nyt heti! Jäseneksi yhdistykseemme pääset tästä: http://www.etfta.fi/jasenasiaa.phpEuropean Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA