Uutiset > Nyt lauantaina koirahieronta-tutustuminen, ilmoittaudu mukaan!

24.6.2020. Nyt lauantaina koirahieronta-tutustuminen, ilmoittaudu mukaan!
Tämän viikon lauantaina järjestetään amerikankääpiöterrieri-yhdistys ETFTA ry.:n toimesta amerikankääpiöterriereille omistajineen tarkoitettu koirahieronta-tutustuminen. Tapahtuma järjestetään joko ulkosalla varjossa tai turvallisesti väljissä sisatiloissa. Mukaan koirahieronta-tutustumiseen pääset ilmoittautumalla etukäteen sähköpostilla info@etfta.org

Koirahieronta-tutustuminen. Helsingissä, Tuomarinkylässä. Lauantaina 27.6.2020, alkaen kello 11.

ETFTA ry.:n jäsenille 20 €. Ei-jäsenille 40 € per nuppi.
Ei säävarausta.

Kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille amerikankääpiöterriereille omistajineen soveltuva Koiran kotihieronta-kurssi. Tilaisuuteen sisältyy kirjallinen materiaali koiran kotihierontasession tarkemmasta sisällöstä.

Nyt Sinulla on harvinainen tilaisuus tutustua koiran kotihierontaan oman koirasi kanssa. Koiran kotihieronnan esittelytilaisuuden tarkoitus on herättää ajatuksia niin koti- kuin harrastekoirien fyysisestä (kuin myös henkisestä) hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Esittelytilaisuus tarjoaa kirjalliset ohjeet sekä yleistajuisen ja käytännönläheisen läpikäynnin lihashuollon eri osa-alueista kotihieronnan keinoin, pyrkimyksenä on antaa perustietoa ja –taitoa, jota kenen tahansa koiran kanssa elävän ja harrastavan on helppo käyttää.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@etfta.org ja saat lisätietoja.

Ilmoittaudu nyt, ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Laita sähköpostia info@etfta.org
European Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA