Uutiset > ETFTA ry. jäsenmaksu - maksa omasi ajallaan ja osallistut arvontaan!

24.2.2021. ETFTA ry. jäsenmaksu - maksa omasi ajallaan ja osallistut arvontaan!
Talvinen tervehdys!
Mukavaa ja toivon mukaan toimeliasta alkanutta vuotta Sinulle ja amerikankääpiöterrierillesi!

Nyt on aika maksaa vuoden 2021 ETFTA ry.:n jäsenmaksu. Maksamalla jäsenmaksun pysyt ajan tasalla tärkeistä ja mielenkiintoisista amerikankääpiöterrieri-asioista Suomessa sekä Euroopassa. Jäsenenä saat hienon ETFTA Newsletterin postitse kotiin kahdesti vuodessa ja saat alennuksia tapahtumista sekä muita kivoja jäsenetuja. Toivomme että olet menossa myös tänä vuonna!

Jäsen-bonus!
Maksamalla jäsenmaksusi eräpäivään mennessä osallistut superhienoon Nahka-Nasta-arvontaan! ETFTA arpoo kaikkien ajoissa jäsenmaksunsa maksaneiden kesken yhden kotimaisen Nahka-Nasta ruskean levenevän solkistrassipannan, 25 mm, säätövara 22 - 29 cm, aitoa nahkaa, arvo 25 €. Kun olet jäsen niin osallistut arvontaan automaattisesti, oman viitenumerosi perusteella. Voittajat arvotaan maaliskuussa ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. ETFTA ry.:n jäsenyys siis kannattaa!

Vuoden 2020 jäsenet ovat saaneet automaattisesti jäsenmaksun maksutiedot sähköpostiin. Et saanut tietoja? Pyydä uusi maksu

Jos perheessäsi on muita innokkaita niin nämä kaikki muut perheenjäsenet saavat jäsenyyden maksamalla yhteensä yhden 15 euron perhejäsenmaksun. Lue www.etfta.fi kohdasta »jäseneksi».

Toivottavasti tapaamme turvallisissa amerikankääpiöterrieri-tapahtumissa vuoden mittaan! Tapahtumakalenteri jo seuraavassa lehdessä eli ETFTA Newsletter 1 / 2021, joka on juuri nyt tekeillä ja pian postissa jäsenille!


Ystävällisin terveisin,
Jonna / puheenjohtaja
Terhi / varapuheenjohtaja
Kirsti / sihteeri
ETFTA ry. European Toy Fox Terrier AssociationEuropean Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA