Uutiset > Match Show sujui rattoisasti

26.3.2012. Match Show sujui rattoisasti
Tämän vuoden ensimmäinen ETFTA-yhdistyksen järjestämä Match Show pidettiin lauantaina 24. 3. Helsingissä, Koneen kentällä.

Edeltävän viikon säätiedotus lupasi kaunista kevätkeliä, ehkä hankea mutta ainakin auringonpaistetta. Sääennuste meni melkoisen nappiin, satoi lunta, räntää ja vettä, hankea ei ollut mutta nuoskaa ja loskaa riitti.
Mutta nuhruinen keli ei koirakansaa pidätellyt eikä varsinkaan koiria. Hyvissä ajoin alkoi ilmoittautuminen, joka välillä yltyi jonoksi asti. Näppärsormiset toimitsijat kirjasivat ylös osallistujat ja jakoivat osallistumisnumerot ja Match Show saatiin käyntiin vikkelästi.

Vaikka välillä vihmoi lunta niin koirat esiintyivät todella mallikkaasti. Mainitsemisen arvoista on, että paikalla nähtiin todella laaja kirjo eri koirarotuja. Kaikki todella hienoja yksilöitä ja hyväksi edukseen kukin omalle rodulleen. Kisaajia haastatellessa kävi ilmi, että samassa kehässä saattoi olla vastakkain oman rotunsa kansainvälisesti palkittuja valioita. On siis syytä nostaa hattua kehätuomareille, ei käy kateeksi laittaa näin hienoja koiria palkintojärjestykseen.

Tästä Match Showsta on tulossa pidempi raportti, tulosluettelo ja kuvia. Osa näistä julkaistaan tällä sivulla ja suurempi määrä seuraavassa ETFTA Neweletterissä.

Suuret kiitokset osallistujille, avustajille, järjestäjille ja etenkin osallistuneille koirille.
Tavataan seuraavassa Match Showssa, joka on 15.4.
Tervetuloa!


European Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA