Uutiset > Virallinen UKC Terrier Race -kisa Vääksyssä syyskuussa

15.7.2012. Virallinen UKC Terrier Race -kisa Vääksyssä syyskuussa
Amerikankääpiöterrierit ja muut pienet/keskikokoiset UKC-rekisteröidyt terrierit ovat tervetulleita Terrier Race – kisoihin Vääksyyn 15.9.2012
Järjestäjänä Suomen Amerikankarvatonterrierit SaKaTe ry
Paikka: Hotelli Tallukka, Päijänne Sali, Tallukantie 1, Vääksy www.tallukka.fi

Terrier Race – kilpailut. Tuomarina toimii Karyn Pingel. Molemmissa on sekä tasamaa- että hyppyosuus erillisinä kisoina eli kisoja on kaikkiaan neljä. Koirat juoksevat kokoluokissa. Ne lähetetään lähetyskopeista ja koirilla on kuonokopat juoksun ajan. Koppiin menoa ja kuonokoppaa kannattaa harjoitella.

Ilmoittautuminen Terrier Race -kisoihin: Ilmoittautua voi etukäteen lomakkeella http://www.ukcdogs.com/res/pdf/fo1fbl.pdf Täytä kumpaankin kilpailuun oma lomake, jos osallistut molempiin.
Paikan päällä voi ilmoittautua klo 9 - 12.30. Kisat alkavat aikaisintaan klo 13. Seuraava kilpailu alkaa välittömästi ensimmäisen päätyttyä.

Maksut ennakkoilmoittautumisissa Terrier race -kisoihin: Ilmoittautumismaksu ennakkoon on 15 eur, saman omistajan 2. jne. koira/kisa 10 eur. Viimeinen ennakkoilmoittautumispäivä on 15.8.2012. Paikan päällä ilmoittauduttaessa ensimmäinen juoksu 20 eur, ja saman omistajan 2. jne. koira/kisa 15 eur.

Rokotus-, antidoping ja muut säännöt: Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton näyttelyiden rokotus – ja antidoping-sääntöjä. Kaikilla näyttelypaikalle saapuvilla koirilla on oltava voimassa oleva penikkatauti- ja raivotautirokotus. Nartun penikoimisesta on oltava vähintään 10 viikkoa aikaa. Rokotuskortti mukaan!

Huonevaraukset: Hotelli Tallukka, Päijänteen kansallispuiston maisemissa, tarjoaa edullista yöpymistä koiraperheille. www.tallukka.fi

Tervetuloa!


European Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA