Uutiset > Tule mukaan lauantaina tutustumaan kivaan Rally-tokoon!

2.9.2019. Tule mukaan lauantaina tutustumaan kivaan Rally-tokoon!
Tervetuloa amerikankääpiöterrierisi kera Rally-tokoilemaan nyt lauantaina 7.9.2019 alkaen kello 13.00! Muista ilmoittautua mukaan menoon sähköpostitse info@etfta.org

Helsingin Pukinmäessä (ilmoittautumalla mukaan menoon saat tarkemmat ohjeet ja osoitteen) on luvassa lauantaina 7.9.2019 alkaen kello 13.00 Rally-toko -treenausta! Rally-toko on aivan huippukiva ja helppo koiraharrastus ihan kaikille amerikankääpiöterriereille, tervetuloa! Tapahtumalla on säävaraus.

Rally-toko on hauskaa aktivointia, jota voivat harrastaa kaikenikäiset ja kaiken kokoiset koirat ja ihmiset! Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Siinä tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus.

Paikalla kokeneet kouluttajat. Tervetuloa!
ETFTA ry.:n jäsenille maksuton, muille 5 € per koira.

Ilmoittaudu mukaan menoon sähköpostitse info@etfta.org ilmoita oma nimesi, oma puhelinnumerosi, koirasi / koiriesi nimet. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisäohjeet, osoitteen, ym.


European Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA